Порошенко впевнений, що Зеленському не уникнути дебатів

Читать на русском
Речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медвєдєв заявив, що кандидату Володимиру Зеленському не вдасться уникнути дебатів з Петром Порошенком.

Кандидату в президенти Володимиру Зеленському не вдасться уникнути передвибочих дебатів.

Як пише «Слово і Діло», про це кандидат у президенти Петро Порошенко заявив в ході публічної дискусії з представниками громадянського суспільства та експертного середовища 17 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

Українці висловили своє ставлення до дебатівБільшість українців хочуть бачити дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

«Ми маємо надію, що дебати відбудуться. Ми не дамо уникнути формату дебатів. Ми наполягати, щоб вони відбувались по закону», - сказав Порошенко.

У той же час речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медвєдєв заявив, що кандидату Володимиру Зеленському не вдасться уникнути дебатів з Петром Порошенком.

«У Зеленського немає жодних шансів уникнути зустрічі, до яких маневрів би він не вдавався, як би він не намагався приховати від виборців свою позицію з найбільш значимих суспільно-політичних питань, питань стратегії і розвитку країни», - повідомив Медведєв.

Нагадаємо, за даними опитування КМІС, більшість українців хочуть бачити дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка. 41,9% українців вважають, що дебати між кандидатами обов’язково повинні відбутися, ще 26,7% вважають їх бажаними, але не обов’язковими (всього - 68,7% хотіли б, щоб дебати відбулися).

Як повідомлялося, чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах з іншим кандидатом Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський» 19 квітня о 19:00.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: