Назвали ведучих дебатів на «Олімпійському»

Читать на русском
Команди кандидатів в президенти ще не домовилися про ведучого дебатів, які відбудуться 19 квітня на НСК Олімпійський.

Команди кандидатів в президенти ще не домовилися про ведучого дебатів, які відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійський».

Як пише «Слово і Діло», організатори заходу розглядають кілька кандидатур, повідомляє ТСН.

Що буде з парламентом, якщо на виборах переможе Зеленський?Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у разі перемоги на виборах допускає розпуск Верховної ради, але говорить, що діятиме за законом.

Зазначається, що формат передвиборних дебатів між двома кандидатами в президенти України досі не затверджений. Відомо лише, що вони розпочнуться о 19:00.

За даними видання, ведучими дебатів можуть стати журналісти, яких затвердили в ролі ведучих дебатів на Суспільному - Мирослава Барчук та Павло Казарін.

Або ж це буде двоє ведучих з комерційних каналів, яких пропонує кожен штаб. Зараз розглядають участь ведучої ICTV Олени Фроляк та ведучого телеканалу Україна Олега Панюти. Водночас, Фроляк говорить, що жодних пропозицій не отримувала. Також несподіванкою ця інформація стала для Панюти.

Зазначається, що територію стадіону вже перевірили рятувальники, медики та нацгвардійці. Глядачів будуть пускати на стадіон з 16.30.

Як повідомлялося, напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00.

Команди кандидатів в президенти продовжують узгоджувати умови проведення дебатів.

Як відомо, країна обговорює кілька речей можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: