ЦВК просять змінити графік дебатів

Читать на русском
Представник кандидата у президенти у ЦВК просить комісію внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на Олімпійському і на Суспільному.

Представник кандидата у президенти Петра Порошенка у ЦВК просить комісію внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на НСК «Олімпійський» та на «Суспільному».

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу 17 квітня заявив представник штабу Порошенка Олег Медведєв.

Стадіон, аналізи, дебати: що засвідчила передвиборча кампаніяЗа даними опитування групи Рейтинг, за Володимира Зеленського планує голосувати 51 відсоток українців. За Петра Порошенка має намір віддати голоси 21 відсоток респондентів.

«Оскільки є закон, який вимагає дебатів на «Суспільному», є відповідні інструкція ЦВК, то сьогодні від імені нашого кандидата його представник у ЦВК Руслан Князевич звертається до ЦВК з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів», - сказав він.

Медведєв пояснив, що це роблять для того, щоб змінили час проведення дебатів на «Суспільному» так, щоб президент міг бути присутнім і на стадіоні, і в студії.

«Наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20:00 на «Суспільному», і наполягає, що має бути саме 19:00. Хоча ми так думаємо, що 19 година поставлена спеціально з розрахунку на те, що законослухняний громадянин Порошенко має на 20:00 поїхати на «Суспільне», і ніби він через це не зміг би взяти участь у дебатах о 19 годині», - сказав Медведєв.

У НСК «Олімпійський» роз'яснили ситуацію з продажем квитків на дебатиНСК не продає квитки на заходи, оскільки це прерогатива організаторів та операторів продажу квитків.

Він додав, що Порошенко «готовий бути і там, і там».

Нагадаємо, у першому турі виборів Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Як відомо, українці обговорюють можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. «Слово і Діло» нагадає, як проходить підготовка до дебатів і другого туру виборчої кампанії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: