Аласанія пояснив, у якому форматі можливий телеміст

Читать на русском
Аласанія пояснив, що година дебатів не передбачає включення через телеміст. Він можливий лише після закінчення дебатів та початку більш вільного формату спілкування.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія пояснив, що година дебатів не передбачає включення через телеміст. Він можливий лише після закінчення дебатів та початку більш вільного формату спілкування.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів у коментарі УП.

«Від 20:00 до 21:00 години 19 квітня будуть національні теледебати, незалежно від того, навіть якщо жоден з них (кандидатів у президенти – УП) не прийде. Прийде один, він отримає свій час і годину буде мовити один, як політичну агітацію», - пояснив Аласанія.

«Водночас, якщо кандидатів буде двоє, відбудуться дебати в жорсткому форматі, похвилинно прописаному Постановою ЦВК #742», - уточнив він у Facebook.

«Якщо кандидатів не буде - ця година піде на документальний фільм «Амстердам» з циклу «Дивовижні міста світу», і з рухомим рядком під час стрічки «Вибачте, кандидати на пост президента України (прізвища, імена, по-батькові) не з‘явилися у студію для участі в теледебатах», - додав Аласанія.

Після завершення години дебатів закон забороняє згадувати кандидата чи його програму протягом 20 хвилин. Тоді на «Суспільному» почнеться інша програма за участю експертів і журналістів. Планується, що вони влаштують дискусію із кандидатами у президенти.

Нагадаємо, Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня та 19 квітняна НСК «Олімпійський».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

Тоді як у Зеленського назвали дату 19 квітня.

У першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація, тобто до 3 червня.

Як відомо, українці обговорюють можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. «Слово і Діло» нагадає, як проходить підготовка до дебатів і другого туру виборчої кампанії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: