Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков пообіцяв забезпечити безпеку на дебатах та виборах

4 квітня 2019 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв забезпечити безпеку на дебатах та виборах. «Ми забезпечимо абсолютну безпеку на цих виборах, в тому числі і на дебатах», – заявив Аваков (відео 9:32).
Виконано
Сказано 4 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/mDQOJL7L7lk?t=572
  • https://mvs.gov.ua/ua/news/20087_Sergiy_YAroviy_Organizaciyni_momenti_debativ___ce_prerogativa_shtabiv_a_MVS_zi_svoimi_zavdannyami_vporalis__mi_zabezpechili_publichnu_bezpeku.htm
  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/583636.html

Результат

Відповідно до звіту МВС, всі підрозділи впорались із завданнями та забезпечили публічну безпеку громадян під час дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський». Особовий склад відреагував на штатні та позаштатні ситуації. Місце проведення дебатів охороняли 10 тисяч правоохоронців.

Також правоохоронці впоралося із поставленими завданнями на виборах – масових порушень громадського порядку не було. До проведення президентських виборів було залучено 135,4 тисячі співробітників МВС України.

Окремим досягненням цього виборного процесу стала публічна інтерактивна система фіксації всіх порушень «Вибори-2019». Завдяки якій кожен громадянин може відстежити онлайн будь-який день виборчого процесу і побачити, що сталося, яка реакція правоохоронців пішла.

Враховуючи те, що під час дебатів та виборів було забезпечено громадський порядок, обіцянка отримує статус «виконано».