Справа Гандзюк: суд розгляне зміну запобіжного заходу для Павловського

Читать на русском
Одного із фігурантів  справи Гандзюк, Ігоря Павловського, якого раніше зарештували без альтернативи застави, можуть випустити під домашній арешт.

Одного із фігурантів справи Гандзюк, Ігоря Павловського, якого раніше зарештували без альтернативи застави, можуть випустити під домашній арешт.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомли в спільноті «Хто замовив Катю Гандзюк?».

«Про це нам стало відомо з власних джерел. Сьогодні відбудеться засідання суду, під час якого одному із організаторів вбивства Катерини Гандзюк, Ігорю Павловському, змінюватимуть запобіжний захід. Адвокати Павловського просять змінити тримання під вартою на домашній арешт. Прокуратура, вочевидь, не стане сильно заперечувати», - йдеться у повідомленні.

Якщо Павловського випустять, то ймовірних варіантів розвитку подій назвали два: «Павловського змушують змінити покази. Наприклад, той же Мангер» або «Павловського «прибирають». Наскільки нам відомо, він і зараз хворий. Отже, вбити його і списати все на поганий стан здоров'я замовникам нічого не завадить».

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками, а за 2 місяці померла у лікарні після багатьох операцій.

Поліція затримала 5 підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук.

У листопаді 2018 року Ігоря Павловського арештували без альтернативи застави.

4 грудня 2018 року правоохоронці оголосили підозру в організації нападу на Гандзюк Олексію Левіну (Москалу), якого пов'язують з місцевою владою. Левіна оголосили в розшук, він переховується у Домінікані.

Батько Гандзюк заявив, що організатор вбивства його доньки співпрацював з уже екс-партійцем «Батьківщини» Владиславом Мангером та партійцем БПП Андрієм Гордєєвим.

11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк і згодом обрали запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення застави. Його адвокат вніс заставу, і Мангер вийшов на волю та повернувся на роботу в облраду.

Днями йому знову одягли електронний браслет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: