Павловський підтвердив знайомство з організатором замаху на Гандзюк

Читать на русском
Крім того, за словами Павловського, він зустрічав Торбіна на різних дитячих змаганнях і знав його з «позитивного боку».

Колишній помічник народного депутата Миколи Паламарчука Ігор Павловський визнав, що знайомий із Сергієм Торбіним, якого офіційне слідство вважає організатором нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Однак, спростував участь у нападі.

Про це він заявив в ефірі Громадського, пише «Слово і Діло».

Справу Гандзюк передали СБУ. Чим це закінчиться?Справу Гандзюк передали СБУ. Служба безпеки повідомляє, що справу не будуть засекречувати. Оцінили подальші перспективи розслідування експерти.

Він сказав, що познайомився з учасником бойових дій на Донбасі Торбіним під час волонтерської діяльності: «Я їм допомагав на фронті - продуктами, соляркою, медикаментами».

Крім того, за словами Павловського, він зустрічав Торбіна на різних дитячих змаганнях і знав його з «позитивного боку». У той же час Павловський спростував інформацію про причетність до нападу на Гандзюк, зазначивши, що навіть не знав активістку.

«Якби я був причетний, то, я думаю, з вами б уже не говорив», - сказав він, додавши, що давав свідчення поліції про Торбіна.

Нагадаємо, що за інформацією активістів, помічник депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука Ігор Павловський є можливим посередником між замовником і організаторами вбивства Катерини Гандзюк. Після оприлюднення цієї інформації Микола Паламарчук звільнив Ігоря Павловського.

Також відзначимо, що в Херсоні в середу, 7 листопада, близько 12:00 декілька людей в балаклавах закидали коктейлями Молотова будинок Ігоря Павловського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: