Справа Гандзюк: Мангеру вдягнули електронний браслет

Читать на русском
Владиславу Мангеру, якого підозрюють у замовленні вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк, вже вдягли електронний засіб контролю в райвідділку в Херсоні.

Владиславу Мангеру, якого підозрюють у замовленні вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк, вже вдягли електронний засіб контролю в райвідділку в Херсоні.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Справа Гандзюк: з'явилися нові подробиціПідозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк Ігор Павловський часто телефонував херсонським правоохоронцям в день замаху на активістку.

За його словами, будь-які його виїзди за межі міста Херсон можуть відбуватися при попередженні слідчого.

«Сьогодні пообіді у місті Херсон у райвідділку поліція вдягла Мангеру електронний засіб контролю», - розповів Тракало.

Зазначимо, 3 квітня Шевченківський райсуд Києва ухвалив задовольнити клопотання сторони обвинувачення щодо Владислава Мангера частково. Суддя ухвалила рішення не арештовувати Владислава Мангера, але зобов’язала носити електронний браслет.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Раніше в журналістському розслідуванні програми «Схеми» стверджувалося, що Мангер пов'язаний з підозрюваним в організації вбивства Гандзюк. Зокрема, аналіз публічних реєстрів показав наявність ділових відносин з Олексієм Левіним («Москал»), який втік за кордон.

Раніше Мангер відмовився проходити поліграф.

Зазначимо, що Мангера підозрюють в організації вбивства громадської активістки Катерини Гадзюк, на яку влітку 2018 року вилили сірчану кислоту. Через три місяці Гандзюк померла в київській лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: