Голова Херсонської ОДА запевнив, що справа Гандзюк буде доведена до кінця

Читать на русском
Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв запевнив, що справа про вбивство активістки Катерини Гандзюк буде доведена до кінця, винні будуть знайдені.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв запевнив, що справа про вбивство активістки Катерини Гандзюк буде доведена до кінця, винні будуть знайдені.

Про це він написав у Facеbook, інформує «Слово і Діло».

«Я розумію емоції батька Катерини Гандзюк. Він втратив найдорожче – єдину дочку, яку плекав всім серцем. Таку втрату не може залікувати час! Він б'ється, як кожен би на його місці, щоб знайти справедливість! Однак, шукаючи справедливості, важливо не чіпати невинних людей, заважаючи всім разом. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей», – підкреслив Гордєєв.

Від зазначив, що «аналізуючи останні інформаційні випади», в тому числі з використанням його імені й посади, переконався, що «батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять у тіні».

«Хочу їх розчарувати. Справа буде доведена до кінця. Все, що в наших силах, ми направимо для пошуку винних осіб. Я відкритий для допомоги й повністю згоден із тим, що такі страшні речі не можуть відбуватися на Херсонщині й залишатися безкарними», – резюмував чиновник.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, коли назве прізвище вбивці Гандзюк.

Також нагадаємо, в СБУ озвучили нову версію у справі Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: