У Зеленського відмовилися від повторних аналізів

Читать на русском
У штабі кандидата порадили тим, у кого є сумніви в об'єктивності попередніх результатів, звертатися в поліцію.

Представники команди кандидата у президенти Володимира Зеленського заявили, що він не буде більше здавати ніяких аналізів.

Відповідну заяву було зроблено в понеділок, 8 квітня, під час брифінгу щодо проведення дебатів, пише «Слово і Діло».

Аналізи кандидатів: до Києва приїдуть експерти VADAЕксперти VADA приїдуть до Києва і зможуть перевірити кандидатів у президенти Порошенка і Зеленського.

«Якщо ми так часто будемо про це згадувати, то на будь-яку конференцію журналістів пускатимуть тільки після здачі аналізів - це вже повний абсурд. Були здані аналізи відповідно до чинного законодавства і процедури. Якщо у когось є сумніви щодо дійсності і махінацій, то звертайтеся у правоохоронні органи - нехай вони з'ясовують», - сказав керівник штабу Зеленського Іван Баканов.

Раніше екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко запропонував оплатити кандидатам у президенти «нормальні» аналізи.

Після цього Порошенко заявив, що готовий пройти допінг-тест VADA. Президент зазначив, що можлива наркотична залежність майбутнього глави держави є прямою загрозою національній безпеці.

А сьогодні стало відомо, що експерти VADA вже їдуть до Києва.

Нагадаємо, здача аналізів на алкоголь і наркотики була однією з вимог Володимира Зеленського для участі в дебатах. Після цього обидва кандидати здали аналізи. Однак, як виявилося, довідка про результати аналізів Володимира Зеленського була видана «заднім числом», що пізніше в клініці пояснили випадковою помилкою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: