Лікар розповів про результати аналізів Порошенка

Читать на русском
Результати другого етапу дослідження аналізів Порошенка показали відсутність в організмі алкоголю чи інших психоактивних речовин.

Результати другого етапу дослідження аналізів чинного глави держави і кандидата у президента Петра Порошенка показали відсутність в організмі алкоголю чи інших психоактивних речовин.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» Володимир Ярий і ефірі телеканалу «Прямий».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

За його словами, протягом двох годин лікарі зробили два види досліджень і констатували відсутність будь-яких психоактивних речовин.

«У першу чергу ми дослідили сечу, це було ще на стадіоні «Олімпійський», жодних психоактивних речовин виявлено не було. І після цього, впродовж 1 години 40 хвилин ми зробили дослідження за допомогою газового хроматографа - дослідження крові на наявність алкоголю. Він також був відсутній», - сказав Ярий.

За його словами, у медиків є також є зразки волосся Порошенка, які будуть направлені в лабораторію і орієнтовно за два тижні вони зможуть встановити остаточний результат щодо вживання психоактивних речовин протягом більш тривалого часу.

Він додав, що цей аналіз покаже результат, мінімум за 6 місяців життя людини.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав у відео чинного президента Петра Порошенка на дебати на «Олімпійському».

Порошенко записав своє відео у відповідь, але на дебати погодився.

Однак у ЦВК такі дебати розкритикували.

Сьогодні обидва кандидати здали аналізи. Глава держави прийшов на НСК «Олімпійський», а Зеленський у приватну лабораторію.

Пізніше у Зеленського показав результати аналізів на наркотики.

Як відомо, третій день вся країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: