Оприлюднили результати швидкого тесту аналізів Порошенка

Читать на русском
За результатами швидкого тесту матеріалів чинного президента України Петра Порошенка жодної психоактивної речовини не виявили.

За результатами швидкого тесту матеріалів чинного президента України Петра Порошенка жодної психоактивної речовини не виявили.

Про це повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» Яровий Володимир Володимирович під час брифінгу в п'ятницю, 5 квітня, пише «Слово і Діло».

За його словами, протягом найближчих 2 години буде можливість провести більш ґрунтовне обстеження за допомогою масселективного газового хроматографа.

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

«Рівно через 2 години також після здійснення цієї процедури, цього аналізу, у нас буде повна інформація про наявність чи відсутність алкоголю в крові. Більш тривалий термін займає процедура обстеження волосся разом із волосяним фолікулом. За попередньою інформацією, ця процедура може тривати навіть до 2 тижнів. Але ми будемо докладати всіх зусиль, щоб цю процедуру максимально скоротити», - пояснив головний лікар Київської наркологічної лікарні «Соціотерапія».

Він повідомив, що дослідження проводили чотири установи міста - дві приватних і дві комунальних.

«Це клініки «Борис», Medicom, лікарня швидкої медичної допомоги та наркологічна лікарня міста», - уточнив Ярий.

Нагадаємо, Порошенко в п'ятницю, 5 квітня, здав аналізи на вміст в організмі алкоголю і наркотичних речовин.

Також інший кандидат у президенти - Володимир Зеленський здав аналізи в одній із приватних клінік.

Нагадаємо, Зеленський викликав Порошенка на НСК «Олімпійський», оскільки, на його думку, дебати мають відбутися перед народом України. Він також озвучив ряд умов проведення дебатів, серед яких була медична експертиза.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: