Зеленський розповів, що не піде здавати аналізи в «Олімпійському»

Читать на русском
Володимир Зеленський відмовляється здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував чинний президент Петро Порошенко.

Володимир Зеленський відмовляється здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував чинний президент Петро Порошенко.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив журналістам речник штабу Зеленського Дмитро Разумков у четвер.

Порошенко чи Зеленський: передвиборчі обіцянки в тестіВ нашому тесті зібрані обіцянки з програм кандидатів у президенти України, які вийшли до другого туру виборів-2019.

У Зеленського запросили Порошенка разом здати аналізи в лабораторії «Євролаб» о 8 ранку 5 квітня.

У штабі кандидата кажуть, що сумніваються в об'єктвиності лабораторії «Олімпійського», мовляв, »є певна заангажованість від різних державних структур».

«При всій повазі до «Олімпійського», є незалежні майданчики. Проводити агітацію на майданчику НСК «Олімпійський» – це адекватно, а здавати аналізи в медпункті НСК «Олімпійського», маючи достатньо серйозні інші варіанти, – не зовсім логічно», – сказав Разумков.

Він не зміг пояснити, які саме аналізи буде здавати кандидат.

Команда Зеленського обіцяє допустити в лабораторію «Євролабу» журналістів, щоб вони «були присутні під час усіх аналізів», і вважає, що результати досліджень звідти ні в кого не викликатимуть питань.

Також у штабі стверджують, що готові розглянути інші варіанти, де здавати аналізи.

Нагадаємо, Зеленський записав звернення, в якому підтвердив готовність дебатувати з Порошенком, але на НСК «Олімпійський».

Однією з вимог Зеленського було проходження експертизи, щоб «довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів».

Пізніше Порошенко оприлюднив відеозвернення до Зеленському, де заявив, що він готовий провести дебати на НСК «Олімпійський».

У ЦВК вважають, що дебати на стадіоні можуть бути формою передвиборної агітації, тому повинні оплачуватися з виборчих фондів кандидатів.

Другий тур виборів відбудеться 21 квітня, а дебати на «суспільний» 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: