Зеленський прийшов до медлабораторії для здачі аналізів (доповнено)

Читать на русском
Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський приїхав здавати аналізи в медичний діагностичний центр Eurolab у Києві.

Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський приїхав здавати аналізи в медичний діагностичний центр Eurolab у Києві.

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

Про це повідомляє «Слово і Діло» в п'ятницю вранці, 5 квітня, з посиланням на заяву штабу кандидата.

За словами Зеленського, результати його аналізів будуть готові через три дні. Також він пояснив, що відмовився здавати кров у медичному центрі НСК «Олімпійський», оскільки той не обладнаний спеціальною лабораторією.

Крім того, на питання журналістів, які у нього ще можуть бути умови для проведення дебатів, Зеленський відповів: «Дивіться наші офіційні відео». Після цього він залишив клініку.

Відзначимо, під НСК «Олімпійський» вже утворилася черга з журналістів. Очікується, що Порошенко приїде туди на медичне обстеження на 09:00.

Раніше Зеленський заявив, що аналізи слід здати для того, щоб довести українцям, що серед кандидатів у президенти «немає ні алкоголіків, ні наркоманів».

У штабі Порошенко відповіли, що готові 5 квітня ця зробити в медичній частині НСК «Олімпійський». У свою чергу в команді Зеленського заявили, що їх кандидат не буде здавати аналізи в цьому місці, оскільки вважає, що НСК може бути заангажований, тому закликав призначити будь-яку іншу лабораторію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: