Аналізи Зеленського: в клініці розповіли про плутанину з датами

Читать на русском

У клініці, де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи, кажуть, що у результатах помилково вказали невірну дату забору крові.
Ілюстративне фото.

У клініці «Євролаб», де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи, кажуть, що у результатах помилково вказали невірну дату забору крові.

Як пише «Слово і Діло», відповідну заяву медзаклад оприлюднив у Facebook.

Сам кандидат перепостив запис, додавши: «У нашій історії з аналізами стався казус».

В «Євролабі» кажуть, що після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу.

«Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання співробітника», – кажуть у клініці.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав у відео чинного президента Петра Порошенка на дебати на «Олімпійському».

Порошенко записав своє відео у відповідь, але на дебати погодився.

Сьогодні обидва кандидати здали аналізи. Глава держави прийшов на НСК «Олімпійський», а Зеленський у приватну лабораторію.

Пізніше у Зеленського показав результати аналізів на наркотики.

Також лікарі прокоментували результати аналізів Порошенко.

Як відомо, третій день вся країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: