Тимошенко відмовилася від ролі арбітра на дебатах Зеленського та Порошенка

Читать на русском
Тимошенко не буде вести дебати між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко не буде вести дебати між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком.

Як пише Слово і Діло», про це заявив радник штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі радіо «Новое время».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

«Вона була б незалежним арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більшої половини країни. Але сталося так, як сталося», - наголосив він.

За словами Разумкова, місце модератора буде запропоновано «будь-кому іншому».

«Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд», - пояснив він.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав у відео чинного президента Петра Порошенка на дебати на «Олімпійському».

Порошенко записав своє відео у відповідь, але на дебати погодився.

Сьогодні обидва кандидати здали аналізи. Глава держави прийшов на НСК «Олімпійський», а Зеленський у приватну лабораторію.

Пізніше у Зеленського показав результати аналізів на наркотики.

Також лікарі прокоментували результати аналізів Порошенко.

Як відомо, третій день вся країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: