Зеленський запропонував Тимошенко стати арбітром на його дебатах із Порошенком

Читать на русском
Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Як пише «Слово і Діло», відео оприлюднене в Telegram-каналі команди Зеленського.

Дебати на «Олімпійському» – президент готовий оплатити половину оренди стадіонуПрезидент Петро Порошенко готовий заплатити половину оренди НСК Олімпійський для проведення дебатів з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Як відомо, після першого туру президентських виборів, який відбувся 31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Вчора, 3 квітня, шоумен покликав чинного президента дебатувати на стадіоні НСК «Олімпійський». Пізніше стало відомо, що Порошенко погодився на такі дебати.

Національна суспільна телерадіокомпанія України заявила, що може провести трансляцію зі стадіону «Олімпійський», але це будуть не дебати, а радше агітація.

Також такі дебати розкритикували в ЦВК.

Як відомо, другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня.

Дебати мають відбутися в п’ятницю, 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: