Тимошенко на дебати: Порошенко відреагував на пропозицію Зеленського

Читать на русском
На питання журналістів, як він ставиться до того, що Тимошенко може бути ведучою на дебатах, він відповів, що дебати - це не шоу і подібне є неповагою.

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Про це він сказав на брифінгу, після того, як здав аналізи в п'ятницю, 5 квітня, пише «Слово і Діло».

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

На питання журналістів, як він ставиться до того, що Тимошенко може бути ведучою на дебатах, він відповів, що дебати - це не шоу і подібне є неповагою.

«У першу чергу це неповага до Юлії Тимошенко, як до політика, яка посіла третє місце в першому турі президентських виборів, а також до її виборців», - сказав Порошенко, зазначивши, що за неї проголосувало більше ніж 2,5 млн українців.

За його словами, неповагою до них є те, яку роль спробував нав'язати Тимошенко Зеленський.

«Подібне ставлення вважаю негідним», - заявив президент.

Він зазначив, що виборців слід поважати і підкреслив, що поважає виборців лідерки «Батьківщини», вдячний тим, хто проголосував за нього і запевнив, що поважає й виборців Зеленського і зробить все можливе, щоб у другому турі вони проголосували за нього.

Раніше Зеленський пояснив, чому покликав Тимошенко на дебати.

Також повідомлялося, що Тимошенко ще не вирішила, чи брати участь у ролі «арбітра» в дебатах між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: