Порошенко висловився про третє місце Тимошенко

Читать на русском
Чинний президент України Петро Порошенко прокоментував третє місце лідера ВО Батьківщина Юлії Тимошенко на президентських виборах.

Чинний президент України Петро Порошенко прокоментував третє місце лідера ВО Батьківщина Юлії Тимошенко на президентських виборах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Цензор.НЕТ.

Декларація Порошенка: чим у 2018 році володів президентПетро Порошенко задекларував за 2018 рік 1,5 млрд грн дивідендів та 21,1 млн грн доходу від відсотків.

«Я вважаю, що на сьогоднішній день, я не повинен коментувати трагедію Юлії Володимирівни. Я думаю, що вона повинна з цим змиритися, звикнути ... слухайте, вона є хорошим політичним лідером. У неї є фракція в парламенті, нехай працює», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, після обробки 97,7% протоколів шоумен Володимир Зеленський набирає 30.26% голосів виборців, президент Петро Порошенко - 15.92%.

Юлія Тимошенко набрала 13.39% і втратила шанси на вихід у другий тур.

Раніше повідомлялося, що Полтавська область стала першою, де обробили 100% протоколів на виборах президента України 2019 у першому турі.

Також повідомлялося, що в ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента, який відбудеться 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: