Тимошенко міркує над пропозицією Зеленського

Читать на русском
У команді політика бачили відео Зеленського і кажуть, що в Тимошенко є час подумати над пропозицією.

Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко ще не вирішила, чи братиме участь у ролі «арбітра» в дебатах між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, що мають відбутися на стадіоні НСК Олімпійський.

Про це повідомили в прес-службі команди Тимошенко, передає «Слово і Діло».

«Суспільне» відповіло на слова Зеленського щодо Тимошенко на дебатахЗураб Аласанія заявив, що дебати між кандидатами в президенти будуть проводитися згідно законодавства.

«Ми бачили ролик, у нас є час подумати», - заявив її представник.

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко бути модератором на його дебатах з чинним главою держави Петром Порошенком.

Відзначимо, згідно з Законом про вибори Президента України, організацію теледебатів покладено виключно на Національну телекомпанію України. Зокрема, ч. 5 ст. 62 прямо говорить: «Проведення теледебатів за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів, між кандидатами на пост Президента України, включеними до виборчого бюлетеня для повторного голосування, організовується Національною телекомпанією України». Таким чином, кандидати до організації цього процесу відношення не мають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: