Справа Гандзюк: ще один чиновник пройде поліграф

Читать на русском
Заступник голови Херсонської ОДА, депутат облради Євген Рищук даватиме свідчення на поліграфі у справі Катерини Гандзюк.

Заступник голови Херсонської ОДА, депутат облради Євген Рищук даватиме свідчення на поліграфі у справі Катерини Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це Євген Рищук заявив у відеоповідомленні в Фейсбук.

«Найближчими днями я буду в Києві давати свідчення на поліграфі. Після цього хтось має дати відповідь, а хто ж, все таки, замовив мене із якою метою?», - сказав Рищук.

Також він повідомив, що невстановлені особи «у кількості більше 30» вчинили напад на його будинок: «Зафарбовані були всі камери відеонагляду, обмалювали мені повністю будинок, паркан, кидали вибухові пакети просто на дах будинку…Поліція просто стояла і дивилася на всю цю справу...».

До цього Рищук додав, що у будинку, де стався інцидент, живуть бабуся, дідусь, діти і його родина відчула беззахисність.

Раніше стало відомо, що заступника голови Херсонської облдержадміністрації Євгенія Рищука відсторонили від виконання обов'язків на час розслідування вбивства екс-радника мера Херсона Катерини Гандзюк.

Справа Гандзюк: чи є шанс, що суспільство дізнається правдуГенпрокурор повідомив, що Мангер підозрюється в замовленні та частковій організації вбивства Гандзюк. Чи дізнається суспільство, хто замовив вбивство Гандзюк, обговорили з експертами.

Також у СБУ заявляли, що перевірять звинувачення Мангера на поліграфі.

Нагадаємо, 15 лютого Шевченківський райсуд обрав підозрюваному в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру запобіжний захід у вигляді триманні під вартою до 3 березня з можливістю внесення застави у розмірі 2 млн 497 тис. грн.

За Мангера внесли заставу. 6 березня суд відсторонив Мангера з посади на місяць.

11 березня з Мангера зняли електронний браслет і повернули йому паспорт для виїзду за кордон.

Як відомо, 31 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками, а за 2 місяці померла у лікарні після багатьох операцій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: