В АП відповіли на звинувачення Мангера щодо конфлікту між Порошенком та Гандзюк

Читать на русском
У президента Петра Порошенка не було конфлікту з активісткою Катериною Гандзюк, заявив керівник прес-служби голови держави Андрій Жигулін.

У президента Петра Порошенка не було конфлікту з активісткою Катериною Гандзюк, заявив керівник прес-служби глави держави Андрій Жигулін.

Як пише «Слово і Діло», про це передає Українська правда.

Мангер розповів, із ким у Гандзюк були конфліктиГолова Херсонської облради Владислав Мангер заявив, що він є жертвою, а Катерина Гандзюк мала конфлікти з різними структурами влади, включаючи президента.

«У Порошенка не було конфлікту з Гандзюк. Твердження Владислава Мангера безпідставні та брехливі», - запевнив він.

Представник АП вважає, що будучи підозрюваним у скоєнні вбивства, глава Херсонської облради «намагається відбілити свою репутацію та репутацію своєї партії, яка несе за нього політичну відповідальність».

Нагадаємо, що Мангер заявив про конфлікти Гандзюк з різними владними структурами й навіть з Порошенком.

11 лютого главі Херсонської облради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Він назвав це «політичним замовленням» і заявив, що не має наміру ховатися від слідчих.

Шевченківський суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 2,4 млн грн. Після того як за нього внесли заставу, він вийшов з СІЗО і повернувся на роботу в Херсон.

Напад на виконуючу обов'язки керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня 2018 року. Невідомий облив дівчину сірчаною кислотою, в результаті чого вона отримала хімічні опіки тулуба, руки і обличчя (більше 35% поверхні тіла). Гандзюк померла в лікарні 4 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: