Парламент продовжив роботу ТСК у справі Гандзюк

Читать на русском
ВР продовжила на три місяці термін діяльності тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Верховна рада продовжила на три місяці термін діяльності тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення на засідання 28 лютого підтримали 290 народних депутатів.

В АП відповіли на звинувачення Мангера щодо конфлікту між Порошенком та ГандзюкУ президента Петра Порошенка не було конфлікту з активісткою Катериною Гандзюк, заявив керівник прес-служби голови держави Андрій Жигулін.

«Прошу проголосувати зал за продовження роботи комісії на 3 місяці. Внести (Сергія - ред.) Шахова замість (Євгенія - ред.) Рибчинського і через два тижні знову звітуватиме у Верховній раді», – сказав із трибуни голова ТСК народний депутат Борислав Береза. ТСК створили 6 листопада 2018.

Комісія складається з 18 народних депутатів.

Раніше стало відомо, що в Раді в четвер, 28 лютого, представлят проміжний звіт тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських активістів, зокрема, щодо вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року невідомий в Херсоні облили Гандзюк концентрованої сірчаної кислотою, в результаті чого вона отримала великі опіки. Після трьох місяців лікування в Києві активістка померла в лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: