Вбивство Гандзюк: заступника голови Херсонської ОДА відсторонили від виконання обов'язків

Читать на русском
Раніше про підозру в організації вбивства Гандзюк повідомили голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

Заступника голови Херсонської облдержадміністрації Євгенія Рищука відсторонили від виконання обов'язків на час розслідування вбивства екс-радника мера Херсона Катерини Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв.

ЗМІ знайшли зв'язок влади Херсона зі справою про вбивство ГандзюкУсі троє херсонських чиновників - Владислав Мангер, Андрій Гордєєв і Євген Ріщук - відкидають звинувачення в причетності до вбивства Катерини Гандзюк.

«Затвердив Євгену Рищуку його заяву про тимчасове відсторонення на час розслідування справи про вбивство Катерини Гандзюк!», – написав Гордєєв.

Раніше генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що голові Херсонської облради Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Гандзюк.

Також повідомлялося, що голова Херсонської облради Владислав Мангер пов'язаний із підозрюваним в організації вбивства Гандзюк Олексієм Левіним, який втік за кордон. Крім того, активісти й близькі вбитої називають Мангера одним із замовників її вбивства. Голова Херсонської облради спростовує, що мав зв'язок із Левіним.

Як відомо, «Батьківщина» виключила зі своїх лав голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, пов'язаного з підозрюваним в організації вбивства радниці мера Херсона й активістки Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року невідомий у Херсоні облив Гандзюк концентрованою сірчаною кислотою, в результаті чого вона отримала значні опіки. Після трьох місяців лікування в Києві активістка померла в лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: