ВР розглядає звіт комісії в справі Гандзюк

Читать на русском
ВР представляють проміжний звіт Тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських активістів, зокрема, щодо вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

У Верховній раді України в четвер, 28 лютого, представляють проміжний звіт Тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських активістів, зокрема, щодо вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує РБК-Україна.

Звіт представив голова ТСК, народний депутат Борислав Береза.

«Закінчився термін, відведений на роботу нашої ТСК. Саме тому я прошу, щоб Тимчасова слідча комісія з розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших активістів могла зачитати проміжний звіт у Верховній раді», - підкреслював голова комісії.

Після звіту голови ТСК і питань до нього від нардепів перед депутатами з трибуни виступив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Нагадаємо, генпрокуратура 19 лютого подала апеляцію на рішення суду про обрання запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

15 лютого за Мангера внесли заставу в розмірі майже 2,5 млн грн. Після цього він вийшов із СІЗО й заявив, що буде співпрацювати зі слідством.

11 лютого Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. За версією слідства, він причетний до замовного вбивства з особливою жорстокістю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: