До суду надійшло клопотання про відсторонення Мангера

Читать на русском
На розгляд у Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про відсторонення з посади голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

На розгляд у Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про відсторонення з посади голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в замовленні вбивства Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу суду.

Повідомляється, що судове засідання по розгляду вищезазначеного клопотання призначено на 13:30 5 березня в приміщенні Шевченківського районного суду Києва.

Нагадаємо, вчора Київський апеляційний суд постановив залишити без задоволення апеляційні скарги прокурорів та адвокатів щодо Владислава Мангера. Зокрема, суд прийняв ухвалу слідчого судді Шевченківського суду від 15 лютого з визначенням застави 2,5 млн гривень залишити без змін, а апеляційні скарги адвокатів і прокурорів залишити без задоволення. Постанова оскарженню не підлягає.

11 лютого Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. Шевченківський районний суд Києва заарештував голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера до 3 березня з правом внесення майже 2,5 млн гривень застави. Після оголошення рішення підозрюваного відвезли в СІЗО.

15 лютого за Мангера внесли заставу в розмірі майже 2,5 млн гривень. Після цього він вийшов з СІЗО і заявив, що буде співпрацювати зі слідством.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: