У Стрию перед візитом Порошенка «замінували» вокзал, міськраду та центральну площу

Читать на русском
Поліція і профільні служби після анонімного дзвінка про мінування шукають вибуховий пристрій у кількох будівлях у районному центрі Стрий Львівської області.

Поліція і профільні служби після анонімного дзвінка про мінування шукають вибуховий пристрій у кількох будівлях у районному центрі Стрий Львівської області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

Неупереджено про обіцянки Порошенка: що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посадіОбіцянки Петра Порошенка – це не лише успіх у набутті безвізу та провал із завершенням АТО за лічені дні. Якщо хочеться об’єктивної картини, варто розкласти на обіцянки всю його діяльність за 5 років і перевірити, з чим він впорався, а з чим – ні.

«Надійшло анонімне повідомлення про те, що в райцентрі заміновані залізничний вокзал, міськрада та майдан Незалежності», - зазначено в оприлюдненому в четвер уранці повідомленні.

За даними поліції, на місці працює слідчо-оперативна група та співробітники відповідних служб. Відбувається огляд зазначених будівель і прилеглих територій.

За даними Львівської обласної державної адміністрації, в четвер до Стрия з робочою поїздкою має прибути президент України Петро Порошенко. Після цього глава держави відвідає Львів.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: