Порошенко пояснив підвищення пенсій перед виборами

Читать на русском
Президент Петро Порошенко пояснює підвищення соцстандартів саме перед виборами тим, що раніше необхідно було забезпечувати армію.

Президент Петро Порошенко пояснює підвищення соцстандартів саме перед виборами тим, що раніше необхідно було забезпечувати армію.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав сказав в інтерв'ю українським телеканалам, пише Укрінформ у середу, 27 березня.

Неупереджено про обіцянки Порошенка: що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посадіОбіцянки Петра Порошенка – це не лише успіх у набутті безвізу та провал із завершенням АТО за лічені дні. Якщо хочеться об’єктивної картини, варто розкласти на обіцянки всю його діяльність за 5 років і перевірити, з чим він впорався, а з чим – ні.

«А чому раніше цього не було? Бо раніше наша армія була гола і боса. Ми не просто забезпечували бронежилетами, а як президент зараз можу сказати про це, що ми шукали гроші для того, щоб купити штани, шкарпетки, забезпечувати. Останні копійки йшли на те, щоб закупити озброєння, радіотехнічні засоби», - говорить президент.

За його словами, зараз же є можливість подбати про пенсіонерів.

Як відомо, саме перед виборами влада вирішила розпочати монетизацію субсидій, про яку говорилося пару років, провести індексацію пенсій, виплатити разову виплату до мінімальної пенсії, а також призначити виплати багатодітним сім'ям.

Нагадаємо, одноразову доплату до пенсії на суму 1205 грн у березні 2019 року отримали 2 млн 162 тисячі 50 осіб.

Раніше «Слово і Діло» з'ясувало, що встиг виконати і провалити президент Порошенко за 5 років на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: