Порядок денний ВР: розгляд поправок до законопроекту про мову

Читать на русском
Верховна рада продовжить розгляд поправок до закону про мову . Парламентарі повинні розглянути ще 1175 поправок до законопроекту.

У четвер, 21 березня, Верховна рада продовжить розгляд поправок до закону про мову (№ 5670-д). Парламентарі повинні розглянути ще 1175 поправок до законопроекту.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на офіційному сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 19-22 березняВерховна рада цього тижня продовжить розглядати поправки до законопроекту про державну мову.

Раніше голова Верховної ради Андрій Парубій анонсував, що 21 березня, народні депутати продовжать розгляд поправок до закону про мову (№ 5670-д) з 825 поправки.

Зазначимо, що вчора парламентарями було розглянуто 158 поправок до законопроекту. Таким чином, депутатам залишилось розглянути ще 1175 поправок.

Нагадаємо, що у парламенті запропонували розглянути всі поправки до мовного закону без перерви протягом двох діб — починаючи з ранку вівторка, 19 березня, і закінчуючи фінальним голосуванням у четвер, щоб не залишати цей закон на період після виборів.

Також експерти розповіли «Слово і Діло», за яким сценарієм діють депутати щодо закону про мову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: