Суд РФ призначив дебати у справі політв'язня Гриба

Читать на русском
Північно-Кавказький окружний військовий суд Російської Федерації (РФ) призначив дебати у справі українського політв'язня Павла Гриба на 21 і 22 березня 2019.

Північно-Кавказький окружний військовий суд Російської Федерації (РФ) призначив дебати у справі українського політв'язня Павла Гриба на 21 і 22 березня 2019.

Про це написав батько політв'язня Ігор Гриб, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його Facebook.

«Відчуваю себе як у капкані»: Павло Гриб написав лист з російського СІЗОУкраїнець Павло Гриб, який утримується в російському СІЗО, написав російським журналістам, що йому негайно потрібне лікування.

Він зазначив, що суд визначив 21 та 22 березня 2019 для проведення дебатів.

«Скоро вирок», - написав Ігор Гриб.

Він додав, що під час судового засідання Павлу викликали «швидку». Медики зробили йому укол, однак засідання не скасовували.

«Павла нудить, паморочиться в голові, але «суд» продовжує свою справу», - додав батько.

Нагадаємо, український омбудсмен Людмила Денисова на зустрічі з заступником голови місії Європейського союзу в Україні Аннікою Вальдеманн заявила, що досі не отримала відповіді від російської колеги Тетяни Москальковой з приводу можливості проведення термінової операції Павлу Грибу.

Також Денисова під час виступу на 40-й сесії Ради ООН з прав людини заявила, що політв'язні Кремля Едем Бекіров і Павло Гриб «перебувають у вкрай важкому стані».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: