ВР розгляне завищені платіжки за газ

Читать на русском
28 лютого ВР планує розглянути проект постанови про вжиття заходів для припинення необґрунтованого нарахування платежів за природний газ.

У четвер, 28 лютого, Верховна Рада планує розглянути проект постанови про вжиття заходів для припинення необґрунтованого нарахування платежів за природний газ.

Як пише «Слово і Дліо», про це сказав Голова ВР Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє «Укрінформ».

«Підкуп виборців» монетизованими субсидіями Рада підтримала ще в 2017 роціМеханізм монетизації субсидій, який зараз називають підкупом виборців, був схвалений парламентом ще в 2017 році.

«Попереднього тижня ми домовлялися про створення робочої групи з підготовки постанови про вжиття заходів для припинення необґрунтованого нарахування платежів за природний газ побутовим споживачам» - сказав Парубій.

За його словами, ця постанова була підготовлена апаратом Верховної Ради у взаємодії з комітетами.

«У четвер проект постанови був розданий усім представникам фракцій, які були на Погоджувальній раді. І ми домовилися, що сьогодні голови фракцій після ознайомлення підпишуть цей документ. Відповідно у середу буде можливість розглянути його на комітеті і в четвер його проголосувати», - зазначив Голова ВР.

Нагадаємо, опублікували план роботи Ради на тиждень.

Раніше ВР заборонила спостерігачів з РФ на виборах в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: