Зведення ООС: бійці ЗСУ знищили ворожий МТЛБ із зеніткою

Читать на русском
Минулої доби російські окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Минулої доби російські окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Динаміка обстрілів ООС: 200 порушень режиму припинення вогню за місяцьЗа місяць бойовики 200 разів порушили перемир'я на Донбасі. Як завжди, неспокійно було на донецькому напрямку.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій українських захисників велися з ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селища Павлопіль. міста Мар’їнка, населеного пункту Новомихайлівка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник стріляв з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Кряківка, в районі Хутора Вільний, в районі міста Попасна, в районі населеного пункту Кримське.

Також біля Кримського ворог бив із зенітної установки ЗУ-23-2 встановленої на МТЛБ-У. Діями українських військових мінометну батарею противника було подавлено, МТЛБ-У та зенітну установку знищено за допомогою ПТРК «Стугна-П».

Особовий склад розрахунку «Стугна-П» поданий до нагородження.

За даними розвідки, 30 січня, двох окупантів знищено, троє отримали важкі поранення. Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних не постраждав.

Станом на 7:00 поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Раніше бойовики не пустили патруль ОБСЄ до Горлівки.

Як повідомлялося, Франція та інші учасники «нормандської четвірки» розглянуть пропозицію про об'єднання роботи ООН та ОБСЄ в Україні для врегулювання ситуації на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: