День на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
Також бойовики обстріляли позиції українських захисників із гранатометів в районі с. Павлопіль Волноваського району Донецької області.

Незаконні збройні формування три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил із початку доби 30 січня.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 січняСитуація на сході країни на 30 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У результаті злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - йдеться в звіті.

У той же час позиції українських військових біля с. Кряківка Новоайдарського району Луганської області бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм, а позиції біля хутора Вільний на околиці селища Золоте-4 - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Також бойовики обстріляли позиції українських захисників із гранатометів в районі с. Павлопіль Волноваського району Донецької області.

«Підрозділи, котрі обороняються, придушували ворожий вогонь із застосуванням чергових вогневих засобів. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться в звіті.

Раніше в Росії відреагували на план Сайдіка щодо Донбасу.

Також нагадаємо, в МЗС Польщі закликали відправити миротворців ООН на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: