Голова Баришівської РДА: Альона Альона була офіційно запрошена на форум Порошенка

Читать на русском
Реперка Альона Альона була офіційно запрошена на форум, на якому Петро Порошенко оголосив, що буде балотуватися на другий термін.
Співачка Альона Альона на форумі «Від Крут до Брюселя. Ми йдемо своїм шляхом».Фото Олег Грищак.

Реперка Альона Альона була офіційно запрошена на форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», на якому Петро Порошенко оголосив, що буде балотуватися на другий термін.

Як пише «Слово і Діло», про це у коментарі прес-службі партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявив голова Баришівської РДА Київської області Олег Левченко.

Порошенко йде на другий президентський термін: що пишуть у соцмережахПетро Порошенко 29 січня в Києві оголосив про намір балотуватися на другий президентський термін.

«Я рекомендував організаторам форуму запросити мою землячку. Я особисто передав їй запрошення, без якого на захід її б не пустила охорона. Більше того, завіз її у Києві до місця проведення форуму на власному автомобілі. Також в одному авто поверталися додому, в Баришівку, після завершення форуму. Дорогою обговорювали захід - говорили і про політику, і про розвиток культури», - зазначив Левченко.

«Представники органів влади і надалі будуть запрошувати громадських активістів, діячів науки і культури на заходи, де відбуваються дискусії про майбутнє України», - додав він.

Нагадаємо, співачка Альона Альона заявила, що замість форуму Порошенка їй спочатку запропонували взяти участь у конференції.

І що вона самостійно покинула форум.

Як відомо, на форумі президент Петро Порошенко оголосив, що буде балотуватися на другий термін.

Також ЦВК вже оголосила, що стали кандидатами 23 особи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: