Вибори-2019: Данилюк не декларував квартиру та машину, але вказав сотні тисяч готівкою

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації офіційних кандидатів на посаду президента України. Сьогодні пропонуємо подивитися, що задекларував самовисуванець Олександр Данилюк.

Доходи Данилюка в 2017 році складалися із зарплати 620 тисяч 200 гривень. Готівкою нардеп тримав 170 тисяч англійських фунтів стерлінгів. Члени його родини отримали 1,7 мільйона гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, а готівкою мали 92 тисячі англійських фунтів стерлінгів.

Данилюку належали корпоративні права на ТОВ «Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності» (вартість у грошовому вираженні – 18,5 тисяч гривень), ТОВ «Інформаційна агенція «Гілдхол» (1 тисяча гривень), ТОВ «Бленхейм технолоджіс ЛЛС» (вартість не зазначена). Всі ці підприємства були в його власності.

Членам родини належали такі фірми: ТОВ «Скейн-Україна» (1 тисяча гривень), ТОВ «Да+Груп» (4,7 тисячі гривень), ПП «Атлант» (15 тисяч гривень), ТОВ «Фірма Бекас ЛТД» (3,2 мільйона гривень), ТОВ «Скейн ЛТД» (вартість не зазначена).

Щодо нерухомості, то Данилюк не вказав у декларації, що йому належить квартира чи будинок, але в членів родини були дві земельні ділянки (1 тис. 28 та 100 кв. м.), дві квартири (28,1 та 21 кв. м), будинок (80,5 кв. м). Гараж (106,3 кв. м) перебував у власності на 90%.

Детальніше – на інфографіці.

Раніше ми повідомляли, що задекларував кандидат у президенти України Аркадій Корнацький.

Також ми писали, що президент виключив Насірова, Гонтареву та Данилюка з Нацради реформ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: