Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії, що має кінобізнес у Росії – ЗМІ

Читать на русском
Зеленський, який заявив про свій намір брати участь у виборах президента України, вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія.

Шоумен Володимир Зеленський, який заявив про свій намір брати участь у виборах президента України, вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія «Грін Філмc».

Як пише «Слово і Діло», ця компанія фігурувала в журналістському розслідуванні програми «Схеми», повідомляє ТСН.

Хто та чому штовхає Зеленського в політику й для кого це удар?Володимир Зеленський 31 грудня оголосив, що балотуватиметься в президенти. 1+1 випустив цю заяву раніше за новорічне привітання глави держави. Про появу нового кандидата поговорили з експертами.

У сюжеті повідомляється, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 млн дол. У Зеленського пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті до початку військових дій стрічки.

«28 років наші політики щось там обіцяють, а потім обов'язково брешуть. Я не хочу бути таким, мені неприємно бути таким. Тому я пообіцяв – я зробив. І мені для цього п'ять років чекати не потрібно», – сказав Зеленський у відеозверненні, показаному ТСН.

Нагадаємо, програма «Схеми» провела розслідування й з'ясувала, що в шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, є кінобізнес у Росії.

У відповідь шоумен запевнив, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, яка знімає фільми на території РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: