Зеленський має кінобізнес в РФ. Чи змінить це його президентські рейтинги?

Читать на русском
Валентин Войтковполітолог
Олександр Радчукполітолог

Навряд чи розслідування та викриття того, що Зеленський має бізнес у РФ, вдарить по рейтингах. Від доволі швидко відреагував і пояснив ситуацію.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політтехнолог Валентин Войтков, оцінюючи інформацію щодо виявленого в шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, кінобізнесу в Росії.

«По-перше, вони доволі швидко цю тему відіграли. По-друге, Зеленський завжди може сказати, що він, грубо кажучи, заробляє власними мізками, не виступає й не їздить до Росії, не знімається в їхніх серіалах. При тому, що є приклад Липецької фабрики. Навряд чи ця історія сильно вдарить по його іміджу», – зазначив Войтков.

За його словами, кампанія лише розгортається і, й для Зеленського навіть краще, що певні токсичні моменти з’явилися на початку, а не ближче до її завершення.

«Ми можемо уявити, що буде протягом двох місяців – суцільний потік різних компроматів. Ми навіть не згадаємо в деталях, що й на кого було два місяці тому», – додав він.

«Так, Мальдіви Порошенка зачепилися, Порошенко-Липецька фабика чи Тимошенко-газові контракти – це вже токсичні теми, які прив’язалися до цих кандидатів, є частиною їхнього образу й грають їм не на користь. Для Зеленського російський бізнес таким не стане», – уточнив політтехнолог.

Вова вляпався. Колонка Леоніда ШвецяШоумен Володимир Зеленський зібрався перейти в статус політика, але виявився поки трохи не готовим до цього.

Політолог Олександр Радчук у соцмережі відзначив, що в сюжеті не було відвертого хамства з боку Зеленського щодо журналістів.

«Мені здається, він так спілкується, й, до речі, це не найгірший варіант. Його реакція – «переговорити» журналіста – спроба захисту в некомфортній ситуації. І ось тут найцікавіше – така «непідготовленість» кандидата в президенти наштовхує на думку, що він і не готується йти в публічну політику», – підкреслив Радчук.

Позиція самого актора щодо інформації про кінобізнес у РФ – за посиланням. Реакція соцмереж на цей факт – у нашому огляді.

Також читайте про останні події, пов'язані із Зеленським, в авторському матеріалі Леоніда Швеця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: