Зеленський розповів про компанію в РФ - відео

Читать на русском
Зеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, запевняє, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, яка знімає фільми на території РФ.

Шоумен Володимир Зеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, запевняє, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, яка знімає фільми на території РФ.

Про це він заявив в інтерв'ю «Українській правді», пише «Слово і Діло».

"Ми вийдемо з кіпрської компанії" - Зеленський про кінобізнес в РосіїУкраїнська правда

«Рішення у мене наступне, дуже просте і яке все знімає. Я зрозумів, що я можу вийти не з цієї компанії, яка там (в РФ - ред.), а з кіпрської компанії, яка є власником тих компаній. І все. Ось ми сьогодні знайшли це рішення і найближчим часом я вийду», - сказав шоумен.

Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія «Green films», що належить кіпрській компанії «Green Family LTD», в якій він є співвласником.

За його словами, дві інших належних їй компанії закрито, а ця «ще не закрита».

На репліку журналіста, що «Green films» знімає фільм «Вниз» і навіть подавала заявку на державне фінансування фільму в Росії, Зеленський відповів, що заявку подавали «ті, хто займається цією компанією» в РФ, тому що вони передали компанію в управління.

Він пояснив, що «Квартал 95» отримує роялті від усього товару, який вироблявся до 2014 року.

Зеленський навів у приклад проект «Свати», контракт за яким був укладений до війни з Росією.

Нагадаємо, програма «Схеми» провела розслідування й з'ясувала, що в шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, є кінобізнес у Росії.

Раніше політолог Олександр Радчук писав про роль технічних кандидатів у президентських перегонах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: