Вакарчук заявив, що йде в політику: реакція соцмереж

Читать на русском

Музикант Святослав Вакарчук заявив, що йде в політику. Але знову нічого не сказав про свою участь у президентських виборах.
Слово і Діло

Фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук під час заходу в Лондоні заявив, що планує йти в політику. При цьому не уточнив, чи братиме участь у президентських виборах.

«Я хотів би привнести в українську політику якомога більше нових облич. Влада як така мене не приваблює. До політики мене приводить розчарування нинішнім станом української політики», – сказав музикант. Відзначимо, що в 2007-2008 роках Вакарчук був народним депутатом у складі «Нашої України – Народної самооборони» й добровільно склав повноваження.

«Слово і Діло» зібрало, що в соціальних мережах думають про рішення Вакарчука.

«Цей ваш Святослав Вакарчук ще нічого не зробив, але вже встиг набриднути більше, ніж будь-який інший кандидат. З жахом чекаю, що буде, коли він все-таки заявить і піде, а потім зніме свою кандидатуру на чиюсь підтримку», – написав Олександр Тимошенко.

«На жаль, інфопривід навіть не зайшов. Хедлайни видань про інше зовсім сьогодні. Це найтвердіший доказ, що він уже не цікавий. Політик – це екшен, а не заговорити виборців натяками до смерті», – вважає Богдан Амінов.

«Може, це якраз той кандидат, який не від олігархів? І він не ображав мою країну, як Зеля ... Пройшов Майдан і був завжди за народ», – написав В'ячеслав Доброта.

«Я переконана, що Святослав може принести в українську політику нові стандарти порядності, інтелігентності та дієвого активного патріотизму. Тільки українська політика брудна, і я не знаю тих, хто не забруднив принаймні свій одяг. Тому такі молоді люди, як Святослав, необхідні для нашої держави», – вважає Леся Кобрин.

«Ось кому як, а мені Вакарчук у політиці вже набрид, хоча він туди ще навіть і не пішов. Ну як можна стільки часу зволікати з відповіддю на найпростіше запитання: на що взагалі Вакарчук претендує? Ну скажи вже конкретно: ти йдеш на президентські чи не йдеш? А якщо не йдеш на президентські, то кого підтримуєш? Гриценка, когось іншого чи нікого? Набридло чекати, поки Вакарчук перестане мимрити банальності й просто озвучить свої плани», – написав Дмитро Литвин.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» висунула кандидатом у президенти шоумена Володимира Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: