Порошенко прийшов на «Український сніданок» у Давосі

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко сьогодні, 24 січня, виступив на Українському сніданку в Давосі в межах відвідин Всесвітнього економічного форуму.

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 24 січня, виступив на «Українському сніданку» у Давосі в межах візиту на Всесвітній економічний форуму.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє кореспондент «РБК-Україна».

Форум у Давосі: чи готові інвестори вкладати в УкраїнуПетра Порошенка запросили на форум у Давосі. Про те, чи готові інвестори вкладати кошти в Україну, поговорили з експертами.

«Ми хочемо розвивати економіку, будувати малий та середній бізнес. У 2014 році мало хто розумів, яким чином Україна має вийти з кризи. Сьогодні ми сподіваємося, що ми станемо частиною НАТО та ЄС і українські діти отримають краще майбутнє. У 2014-2015 роках ми пройшли важливий тест, склали складний іспит. Ми маємо вчитися на уроках 100-річної давнини», – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, вчора Петро Порошенко обговорив із генеральним секретарем ООН Антоніу Гутерришем під час відвідин Всесвітнього економічного форуму в Давосі перспективи розгортання повноцінної багатонаціональної миротворчої місії під егідою ООН на Донбасі.

Також Порошенко та генсек ООН обговорили питання звільнення українських заручників, які незаконно утримуються в Росії.

Також Порошенко зустрівся в межах форуму з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Федеральний канцлер відзначила реформи в Україні та важливість їх продовження. Порошенко та Меркель також обговорили ризики для енергетичної безпеки ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: