Порошенко в Давосі провів зустріч із головою МВФ

Читать на русском
Порошенко провів зустріч із директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард у Давосі. Співрозмовники висловили задоволення станом розвитку співпраці Україна-МВФ та початком реалізації нової програми стенд-бай.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард у Давосі. Співрозмовники висловили задоволення станом розвитку співпраці Україна-МВФ та початком реалізації нової програми стенд-бай.

Як пише «Слово и Діло», про це повідомили в прес-службі президента України.

У Давосі стартує всесвітній економічний форумЕліту світової політики на цей раз повинні представити в Давосі канцлер Німеччини Ангела Меркель і прем'єр Японії Сіндзо Абе.

Вони обговорили перспективи економічного зростання України в 2019 році.

«Дефіцит державного бюджету, інфляція, золотовалютні резерви відповідають параметрам, передбаченими документами співпраці з Міжнародним валютним фондом»_, – ідеться в повідомленні.

Порошенко повідомив про заходи, що вживаються з метою реформування податкової та митної сфери, забезпечення стабільності та ефективності фінансового сектору, проведення великої та малої приватизації, повідомили в АП.

«Директор-розпорядник МВФ відзначила лідерство президента в проведені реформ в Україні й висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року», – повідомили в АП.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 23-24 січня перебуватиме в Давосі, де візьме участь у щорічному Всесвітньому економічному форумі.

Також оприлюднили програму «Українського сніданку» в Давосі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: