Оприлюднили програму «Українського сніданку» в Давосі

Читать на русском
Український сніданок під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі відбудеться 24 січня 2019 року.

«Український сніданок» під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі відбудеться 24 січня 2019 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Фонд Віктора Пінчука – організатора заходу.

Порошенко вирушив на всесвітній форум у ДавосіВін також головуватиме на другому засіданні Національної інвестиційної ради, яка відбудеться в Давосі.

Як зазначається в повідомленні, дискусію за участю міністра кордонних справ Канади Христі Фріланд та екс-державного секретаря США Джона Керрі модеруватиме Фарід Закарія, ведучий програми Fareed Zakaria GPS, CNN.

У межах заходу також виступатимуть лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

За даними Фонду Віктора Пінчука, подію відвідають політики, бізнесмени, представники громадянського суспільства та ЗМІ.

Нагадаємо, українські заходи в Давосі проводяться з 2005 року під час Всесвітнього економічного форуму. Організаторами цьогорічного сніданку є Фонд Віктора Пінчука та компанія EastOne.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 23-24 січня перебуватиме в Давосі, де візьме участь у щорічному Всесвітньому економічному форумі.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко та міністр фінансів України Оксана Маркарова планують провести переговори з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард під час щорічного Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: