У Порошенка розповіли про переговори з Меркель

Читать на русском
Голова держави домовився з канцлером Німеччини продовжити тиск на Росію для звільнення всіх українських заручників.

Президент України Петро Порошенко під час переговорів на Всесвітньому економічному форумі в Давосі домовився з канцлером Німеччини Ангелою Меркель продовжити тиск на Росію для звільнення всіх українських заручників.

Про це повідомив прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко у Facebook, пише «Слово і Діло».

Порошенко підписав у Давосі угоду про розвиток вітроенергетики в УкраїніНа форумі в Давосі компанії NBT, Total і ЄБРР підписали інвестиційну угоду за проектом Сиваш в Україні.

«Співрозмовники домовилися продовжити тиск на Росію для звільнення всіх українських заручників, у тому числі військовополонених моряків», - написав Цеголко.

Також Порошенко і Меркель, за його словами, обмінялися думками щодо запобігання російського втручання в президентські вибори в Україні.

Раніше в середу, 23 січня, в Давосі Порошенко зустрівся з директором Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Вони обговорили співпрацю України з фондом і нову програму Stand-by.

Також сьогодні під час Всесвітнього економічного форуму Меркель заявила, що спір про постачання газу перебільшений. Німеччина купуватиме його не тільки в Росії, сказала канцлер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: