Порошенко розповів, коли запровадять фіксовану ціну на газ

Читать на русском
Порошенко заявив, що деякі кандидати в президенти обіцяють фіксовану ціну на газ або використовують інші інструменти популізму, створюючи в Україні небезпечну ситуацію для погіршення рівня життя.

Президент Петро Порошенко заявив, що деякі кандидати в президенти обіцяють фіксовану ціну на газ або використовують інші інструменти популізму, створюючи в Україні небезпечну ситуацію для погіршення рівня життя.

Про це він сказав у межах Всесвітнього економічного форуму в Давосі під час виступу на щорічному «Українському сніданку», пише «Слово і Діло».

З чого складається ціна газу для населення – інфографікаВартість газу від загальної ціни блакитного палива для населення становить 71 відсоток. Нафтогаз показав інфографіку.

Він зазначив, що на зустрічі у Давосі присутні зареєстровані кандидати у президенти України, які мають великий досвід при владі, зокрема були на керівних посадах, таких як прем'єр-міністр.

«Проте багато експертів кажуть, що за останні чотири роки в Україні зроблено більше, ніж за багато років до цього», - сказав Порошенко.

Він перерахував досягнення, зокрема створення сильної армії, отримання автокефалії, проведення реформ, прагнення до ЄС і НАТО та інше.

«Ті, хто не розуміє, що заявляти, що буде фіксована ціна на газ... Це як Мадуро (президент Венесуели – ред.), рівень життя в його країні можна побачити на телебаченні. Мільйони людей сказали ні Мадурі, ні популізму», - сказав Порошенко.

За його словами, процес розвитку України і неповернення до Росії треба зробити незворотнім.

За його словами, ті, хто розповідають про нові формули, шукають виправдання для Кремля для зняття його з «гачка санкцій».

Порошенко висловив сподівання, що після президентських виборів Україна буде дотримуватися Мінських угод і триматиме єдність проти Росії.

Раніше Порошенко анонсував дискусію в ООН щодо ситуації на окупованих РФ українських територіях.

Нагадаємо, на «Українському сніданку» також мали виступити лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: