ЦВК розтиражує закон про вибори президента: скільки коштуватиме друк

Читать на русском
Центральна виборча комісія оголосила тендер на послуги з виготовлення та доставки видання закону про вибори президента.

Центральна виборча комісія 29 грудня оголосила тендер на послуги з виготовлення та доставки видання Закону України «Про вибори президента України» очікуваною вартістю 2,55 млн грн.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на ProZorro.

Протести та вибори: головні події 2018 року в світіСлово і Діло продовжує підбивати підсумки 2018 року. Зібрали, зокрема, ключові події в світі.

Згідно з тендерною документацією, ЦВК замовляє брошури обсягом не менше 130 сторінок загальним тиражом 94958 примірників.

Доставка поліграфічної продукції буде здійснюється до Центральної виборчої комісії, окружних виборчих комісій, Міністерства закордонних справ України.

Видрукований закон про вибори президента України доставлятимуть двома партіями: 5075 примірників – до 21 лютого 2019 року; 89883 примірників – до 12 березня 2019 року.

Раніще Центральна виборча комісія (ЦВК) України оголосила про початок виборчого процесу чергових виборів президента України 31 березня 2019 року з 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, державний бюджет України на 2019 рік передбачає виділення на організацію майбутніх президентських і парламентських виборів 4,3 млрд гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: