Україна отримала великий кредит з німецького банку

Читать на русском
Deutsche Bank надав Україні майже 350 мільйонів євро кредиту під гарантії Світового банку.

Міністерство фінансів поповнило держбюджет засобами від кредиту в розмірі 349,3 млн євро, наданого Deutsche Bank під гарантію Світового банку.

Про це повідомляється на сайті Мінфіну в четвер, 27 грудня, повідомляє «Слово і Діло».

Кредитори хочуть підвищення пенсійного віку. До чого це призведе?В Україні пенсійний вік буде підвищуватися через зростання тривалості життя, заявили експерти Світового банку.

«Deutsche Bank надав кредит у розмірі 349,3 млн євро у формі двох траншів: траншу A в розмірі 53,2 млн євро з терміном погашення 4 роки і траншу B в розмірі 296,1 млн євро з терміном погашення 10 років і пільговим періодом 4,5 року», - йдеться в повідомленні.

За цим кредитом була використана частина гарантії в сумі 375 млн доларів в еквіваленті в євро із загальної суми гарантії Світового банку в розмірі 750 млн доларів.

Залучення наступного кредиту під невикористану частину гарантії Світового банку очікується в першому кварталі 2019 року.

Нагадаємо, Світовий банк надав Україні гарантії на 750 млн доларів 18 грудня. У Нацбанку пізніше заявили, що кошти будуть спрямовані в золотовалютні резерви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: