Суд обмежив адвокату Онищенка терміни ознайомлення з «газовою справою»

Читать на русском
Столичний райсуд дозволив адвокату депутута-втікача Онищенка до кінця наступного місяця ознайомлюватися з розслідуванням газових схем.
Олександр Онищенко

Адвокату народного депутата-втікача, обвинуваченого в організації «газових схем» Олександра Онищенка, Олегу Іщенку до 31 січня обмежили терміни ознайомлення із заочним розслідуванням детективів НАБУ.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

У клопотанні детектива першого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів НАБУ Олександра Гуменного погодженого прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Романом Симківим вказується, що адвокат Онищенка затягує процедуру ознайомлення з розслідуванням. У зв'язку з цим правоохоронці просили суд обмежити терміни цієї процедури.

Вивчивши клопотання, суддя часткового його задовольнив і обмежив ознайомлення до 31 січня.

Нагадаємо, детективи НАБУ в липні завершили заочне розслідування щодо нардепа Онищенка. Також суд заарештував будинок сина нардепа. Раніше прокурор САП повідомив, що організація Онищенка відстежувала дії НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: