НАБУ завершило розслідування щодо нардепа Онищенка

Читать на русском
В Антикорупційному бюро повідомили про завершення досудового розслідування в кримінальному провадженні про газові схеми.
Олександр Онищенко

Детективи Національного антикорупційного бюро завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою народного депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили в прес-службі відомства.

Як відомо, детективи підозрюють Онищенка в організації корупційної схеми з розкрадання державних коштів при видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування».

«Оскільки підозрюваний перебуває за межами України, про завершення розслідування, відповідно до положень глави 24-1 Кримінального процесуального кодексу України, повідомилио його адвокатам. Через ті самі причини й у такий самий спосіб про процесуальну дію повідомили й іншому співучаснику корупційної схеми – фінансовому директору товариств, підконтрольних злочинній організації», – підкреслили в НАБУ.

Також, за інформацією відомства, наразі підозрюваним та їхнім захисникам надали доступ до матеріалів слідства для ознайомлення. Після цього буде складений обвинувальний акт для подальшого скерування до суду.

Нагадаємо, НАБУ викликало нардепа-втікача на допит.

Раніше суд Іспанії ухвалив рішення про екстрадицію Онищенка.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: