Южаніна назвала мету візиту технічної місії МВФ

Читать на русском
Технічна місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну для погодження законопроекту про податок на виведений капітал.

Технічна місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну для погодження законопроекту про податок на виведений капітал.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на посаду голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної в Facebook.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що у 2018 році буде завершено ремонт дороги Одеса – РеніСказано 31 березня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

За її словами, президент Петро Порошенко наполегливо продовжує роботу з МВФ щодо просування законопроекту про податок на виведений капітал. На зустрічі з головою фонду Крістін Лагард він домовився про приїзд технічної місії МВФ.

«З'являться нові можливості опрацювання погодженої редакції законопроекту про податок на виведений капітал і, відповідно, можливості для його ухвалення», – зазначила Южаніна.

Вона також додала, що впроваджувати податок з 1 січня 2019 року не можна було, адже його успішному впровадженню має передувати підготовча робота з боку Національного банку, Державної фіскальної служби та інших органів влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що законопроект про податок на виведений капітал продовжують погоджувати з МВФ.

Також раніше стало відомо, що в парламенті планують розглянути законопроект про запровадження податку на виведений капітал до кінця року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: