Зведення ООС: бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, один військовий поранений

Читать на русском
Вогневі нальоти, із застосуванням мінометів калібру 82 мм, окупанти здійснили по опорних пунктах наших військ поблизу Троїцького та хутора Вільний, що на попаснянському напрямку.

Минулої доби бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях ОС, двічі застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. 1 український військовий отримав легке поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Жителі окупованого Донбасу були змушені проголосувати на псевдовиборах – ОБСЄСпостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ прокоментували проведення незаконних виборів «ДНР/ЛНР» на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та мінометів.

«Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій ОС в районах населених пунктів Золоте, Троїцьке, Верхньоторецьке, Красногорівка, Степне, Березове та Водяне», - підкреслили у штабі.

«Вогневі нальоти, із застосуванням мінометів калібру 82 мм, окупанти здійснили по опорних пунктах наших військ поблизу Троїцького та хутора Вільний, що на попаснянському напрямку», - наголосили у прес-центрі.

Від початку доби бойовики вогневої активності не проявляли.

За даними розвідки, минулої доби одного з окупантів було знищено, ще 2 - поранено.

Раніше стало відомо, що в ЄС глибоко занепокоєні присутністю російського військового обладнання і особового складу в районах, які контролюють підтримувані РФ бойовики на Донбасі.

Нагадаємо, проросійські бойовики провели «вибори» на окупованих територіях Донецької та Луганської областей 11 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: